30.oktobris

Fantastiska prakses diena! Cik ļoti negribējās iet uz slimnīcu! Likās, ka trešdienas Saldus Alfa jau ir atņēmusi visus spēkus, ka vajag kaut kā atkal mainīt grafiku, lai nebūtu 2 prakses viena pēc otras, taču slimnīcas apmeklējums to visu izdzēsa.
Mēs pirmo reizi bijām pilnā sastāvā- visas sešas. Un arī apmeklējumu daudzums bija vairāk nekā parasti! Mēs, protams, neizejam uz daudzumu, taču tas bija viens no iemesliem, kāpēc esmu sajūsmā par šodienu.

Vispirms jau mūs uzņēma ārkārtīgi laipni ķirurģijas nodaļā. Māsiņas uzreiz skrēja parunāties ar pacientiem, pie kuriem mēs varētu ieiet, un arī vēlāk vēl norādīja uz palātām, kur ir izteikuši vēlmi mūs redzēt un mūs dzirdēt.

Tālāk- mūsu lielā baža kā uzsākt sarunas palātā, kur guļ vairāki cilvēki, arī tika pilnībā atrisinātas, jo izdevās dikti veikla sava veida prezentācija, kurā mēs katra pastāstījām drusku par sevi, savu līdzšinējo dzīvi, un kāpēc mums šķiet svarīgi pastāstīt citiem par Dieva mīlestību. Tas tad arī kalpoja par durvīm uz katra slimnieka sirdi, un pēc tam varējām parunāties un aizlūgt personīgi par katru. Un tad mūs aizsauca uz nākamo palātu, tad uz nākamo, tad uz nākamo, līdz beidzot pie vīra, pie kura noteikti gribējām aiziet, jo iepriekšējā reizē ar viņu bija bijusi ļoti vērtīga saruna, sanāca aiziet jau pašās beigās. Tā visa rezultātā mēs ar slimniekiem runājāmies vairāk nekā 3 stundas no vietas. Smagi, bet arī viegli. Nogurdinoši, bet arī iepriecinoši un pacilājoši.

1 komentārs:

Agnese, karaļa rožu dārzā teica...

interesanti palasīties, cerams jums naks par labu viss šis... es gan cilvēkiem vispār neuzticos.