8.oktobris





Nu, teikšu tā. Šī bija pati garlaicīgākā diena skolā. No vienas puses slikti, no otras puses labi- jo to saku tikai 8.oktobrī. Lieta tā, ka pirmo dienas daļu pavadījām lekcijās par Alfa kursa organizēšanu. Nu, tiešām tur nebija nekā jauna :( Un tiešām bija ļoti grūti paklausīt lektoram un nežāvāties un neizrādīt garlaicību. Bet nu- centāmies :) Pēcpusdienā bija mūzikas stundas. Un tad arī- gājām cauri rīta un pusdienas lūgšanu kārtībai. Pēdējās nedēļās bija iestājies baigais sajukums lūgšanās. Cilvēki regulāri sajauca, kurā brīdī sākas daļa, kas viņiem jāvada. Dziedāja tur, kur nevajag dziedāt, tupās ceļos, kad jāstāv kājās, viens ar otru nesarunāja, kurš īsti ko darīs, utt. Arvienvārdsakot brīvmākslinieki. Tad nu tagad gājām atkal cauri kārtībām un pārrunājām to visu.

Vakarā Saldus Jāņa draudzes Alfa kurss pagrabā. Ja neskaita tradicionālo satraukumu par dziesmu izvēli vakaram, arī tas bija garlaicīgs pasākums. Nu- cik reizes tu, kristietis ar stāžu vari klausīties lekciju "Kas ir Jēzus?". Centos jau visādi izrādīt ieinteresētību un veikt pierakstus grāmatiņā, taču vienalga- tas tikai papildināja šīs dienas garlaicīgo nosaukumu.
Taču nekas, nekas. Ceturtdiena būs pilnīgs pretstats trešdienai. Jābrauc uz Rīgu- gan pie zobārsta, gan uz Bībeles studiju. Un tas jau nekad nav garlaicīgi :)

Nav komentāru: