7.decembris

Nu, pilnīgi traka diena! Bet fantastiski laba diena!
Ne par velti draudzes nosaukums ir Svētā Gara draudze.
Fantastiska draudzes valdes sēde! Šeit spilgti parādījās, cik nozīmīgi ir tas, ko mācījāmies Gregora skolā, proti, ka ir svarīgi komandas dalībniekiem savā starpā būt pilnīgi atklātiem, lai nekas nestāv starp mums un netraucē kopīgajā kalpošanā.
Tad nu mēs pielietojām šo principu pilnā mērā. Un patiesi atklājās vairākas lietas, ko bija svarīgi izrunāt atklāti, lai varētu kopīgi visu risināt. Es biju patiesi pārsteigta, ka tāda atklātība var valdīt arī starp cilvēkiem, kas nedzīvo 24 stundas kopā, kā tas ir Gregora skolā. Tas tiešām ir apliecinājums, ka šī ir Svētā Gara draudze :)
To vēl vairāk apliecināja tas, kā šodien notika dievkalpojums. Pilnīgs trakums. Kad pulkstens notikšķēja 16:55, atklājās, ka nav neviena mācītāja. Turklāt abiem iespējamajiem mācītājiem mobilie izslēgti un neviens nezina, kur viņi ir. Tad nu ap 17:15 izdevās dabūt rokā Rinaldu otrā pilsētas galā, kurš solījās tomēr būt. Taču draudze nav nekāda vakarējā- paši sāks dievkalpojumu bez mācītāja :) Evaņģēlists mums ir, tas tad nu uzņēmās uzsākt visu. Kā ietu tālāk- tad jau redzētu, jo Vakarēdienu taču vajag. Tad nu- kā bija kā nebija, uz sprediķa beigām ieradās arī mācītājs, un draudzei bija gan sprediķis no paša Jēzus- Kalna sprediķa lasījums, gan arī Vakarēdiens savā laikā. Turklāt visi bija pilnīgā sajūsmā, kā tas viss tik labi salīmējās kopā!

Nav komentāru: