29.septembris

Drusku sācies panīkums. Taču tam ir arī sava pozitīvā puse. No vienas puses pazudis ir sākuma entuziasms, kad visu gribās redzēt, dzirdēt, izmēģināt- tā teikt kampt dzīvi ar lieliem malkiem, kad viss šķiet fantastiski interesants un aizraujošs, bet no otras puses ir parādījies brīvais laiks. Paspēju pat izmazgāt izlietnes, ko es daru tiešām tikai tad, kad ir brīvs laiks un nav ikurāt jādara kaut kas cits. Var jau būt par iemeslu samazinātam ātrumam bija tas, ka šodien jau otro reizi skolā nebija ūdens uz kādu laiku- tas saistīts ar Lielās ielas remontdarbiem.

BET! Tas nenozīmē, ka diena bez piedzīvojumiem. Viesturs Pavars lasīja lekciju par Misiju un Draudzi. Spilgtākais, protams, nebija Marka evaņģēlija 8.nodaļas un Apustuļu darbu 2.nodaļas analīze, bet gan slavēšanas dziesma, ko mācījāmies spāņu valodā- jo viņš ir gandrīz visu dzīvi nodzīvojis Kolumbijā.

Un vakara kulminācija bija kaut kas līdzīgs STOMP Gregora skolas studentu izpildījumā skolas virtuvē. Mums, kā jau var nojaust, varbūt nebija tik svarīgas tās skaņu nianses, cik troksnis, ko varēja sacelt ar nažiem, dakšām, atvilnēm, skapīšiem un džambi kā pavadošo instrumentu :)

Nav komentāru: