7.janvāris

Nu, līdz 3:15 rītā es vēl nekad nebiju runājusi. Bet tagad esmu :)
Un tas ir tik brīnišķīgi, kad tu satiec cilvēku, kuram vari visu uzticēt, kuram atklājot savas sirds jūtīgākās vietas, tu jūties pilnīgi droši, un ne tikai droši, bet pat ielīksmots, mierinājumu un iedrošinājumu saņēmis.
Tā ir, kā mēs rudenī runājām- mēs esam viens otram Jēzus. Tā nav, ka mēs runājam ar Dievu, vai Dievs runā ar mums tikai lūgšanā. Mūsu brāļi un māsas Kristū ir Jēzus. Runājot ar viņiem, mēs runājam ar Jēzu. Ne vienmēr, protams, taču tā ir.
Nu lūk, izrunājām visas mūsu sirds sāpes, visas bažas, raizes, ilgas un sapņus, pārrunājām esošo situāciju un nonācām pie secinājuma. Turklāt ne tikai vienreiz. Mēs secinājām, ka Dievs ir nenormāli precīzs plānotājs un organizētājs. Nekas mūsu dzīvēs nav sakritība, tas ir viss ir nenormāli precīzs Dieva plāns, turklāt Dievs pazīst mūsu sirdis līdz pēdējai, mazākai stīgai, ievēro to, uzklausa katru visklusāko lūgšanu un kārto lietas, lai svētītu mūs līdz pēdējai šūnai.
Tu cīnies, mocies, tev sāp, ir grūti, bet Dievs īstenībā rūpējas par tevi visos sīkumos. Viņš nav paviršības Dievs, Viņš ir ārkārtīgi precīzs.
Un kad tu atklāj šo Viņa precizitāti vienā situācijā pēc otras, un vēl un vēl, tad nekas cits neatliek kā slavēt, pateikties un līksmot līdz trakumam. Un tas ir pavisam cits prieks. Tas ir tāds prieks, kas liek Tev pacelties virs zemes un lidot uz Dieva mīlestības spārniem.

Nav komentāru: